Sense comentaris

Quina perla! Ahir la portaveu del nostre partit, la Marina Llansana, afirmava que el "grup" Esquerra independentista només te el suport del 2% de la militància i RCat un 3,5%. Han d'estar molt acollonits per dir-les de tan grosses!

[@more@]

Si aquestes xifres són una mostra de les maneres de fer de la direcció, realment les coses estan molt pitjor del que els més pessimistes creiem. La cosa fa aigües per totes bandes i no se'ls hi passa res més pel cap que tirar un bumerang que els hi acabarà fent un nyanyo de proporcions considerables el dia 20 a Barcelona .

Les xifres són tramposes. Diuen que Ei te un 2% perquè diuen que s'han aprovat totes les esmenes en 7 (a nosaltres ens en consten 9) de les 424 seccions locals d'ERC. Sense explicar en cap moment el número exacte d'assemblees que s'han realitzat que en cap cas és superior a 75!, però tampoc ho podem assegurar perquè aquesta dada s'amaga des de la direcció. Per tant Esquerra independentista aprova totes les esmenes a un 14% de les assemblees realitzades.

Una altra trampa; les xifres barregen naps i cols. Seccions locals i militants. A la conferència nacional voten els i les militants, no les seccions locals, per tant per treure el percentatges de la perspectiva de suport de cadascú s'hauria de considerar a les seccions locals en funció del número de militància. No és el mateix que Esquerra independentista aprovi les 9 esmenes a l'Eixample, la secció local més gran del partit, que a un municipi petit amb secció local de 5 o 6 membres (la majoria de les 424 seccions, per cert).  Si ho fem ja ens plantem a més del 30% del conjunt de la militància representada en les assemblees realitzades.

Tot plegat especulacions. El que si que sabem és que Esquerra independentista ha presentat esmenes a 20 d'aquestes assemblees i en totes menys una s'han aprovat esmenes (la que no és Reus i només van faltar 2 vots per fer-ho). Què hagués passat si s'aguéssin presentat a més assemblees? No tenim una bola màgica però la proporció ha estat que s'aproven esmenes al 95% de les assemblees on es presenten i en el 50% s'aproven totes.

La xifra definitiva? El proper 20 d'octubre a Barcelona.

L'Home transparent

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Sense comentaris

  1. El que diu la Marina Llansana ja ho va dir aquesta setmana el Joan Ridao. Menys mà equerra imposible!!¡ Tal fas tal trobaràs.lol…

Els comentaris estan tancats.