CATALUNYA NO ÉS ESPANYA

Llegint aquest títol, els que em coneixeu pensareu que no estic dient res que ja no hagi dit moltes vegades. Però en aquest cas no pretenc expressar el meu ideari independentista, sinó que vull fer referència a la constatació que és justament en les ments dels espanyols on aquesta afirmació és més clara que mai, encara que pel contrari, no ho vulguin reconèixer per raons obvies.

[@more@]

Resumint, el què vull dir que són justament els espanyols els que tenen més clar que ningú que Catalunya no és Espanya i que els catalans no som espanyols. I dit així pot semblar una opinió singular i personal sense més importància però la realitat i la contundència dels fets ho demostren clarament.

Imagineu-vos que tot el què ha passat a Catalunya ( apagada elèctrica, rodalies, peatges i col·lapses circulatoris, caos aereoportuari, etc. ) passés a Madrid, o a Sevilla, o a qualsevol altre ciutat important de l’Estat Espanyol. Evidentment no us ho podeu imaginar perquè és impossible que hi passi, ja que en aquestes ciutats constantment s’hi està invertint, i mira que algunes zones d’Espanya fa uns any estaven molt malament i ara, en canvi, qui ho diria.

Un que ha tornat de vacances d’Extremadura em deia ( d’entre moltes altres coses ) que allà hi ha autopistes gratuïtes de dos carrils i que gairebé no hi passa ningú. Es clar, lògicament, els espanyols inverteixen a Espanya. Inverteixen a Extremadura, a Andalusia, a Castella la Manxa, etc. PERÒ NO A CATALUNYA.

Com pot ser que a un dels principals motors econòmics de l’Estat Espanyol com és Catalunya, del qual tota la resta de l’Estat se n’aprofita, tingui una mancança en infrastructures tant gran com s’està veient aquests dies ( tots sabem que manca d’infrastructures vol dir manca d’inversions, de diners ), i que a la vegada pateixi un espoli fiscal ( diners ) tant fort que ni tant sols el Ministre d’Economia gosa ensenyar les balances fiscals?. Tot això havent d’aguantar que som insolidaris i avars.

Això només té una explicació. Que Catalunya no és Espanya, perquè sinó no se’ns tractaria així. Catalunya pels espanyols no és més que un botí de guerra, una colònia a la qual s’ha esprémer com una llimona abans no declarem la independència com han fet en el passat la resta de colònies espanyoles. Hi no ho dubteu, ens continuaran robant tant com puguin, invertint el mínim per tal que puguem continuar treballant per a ells en una situació d’esclavatge nacional.

Tan fa que a Madrid manin socialistes o peperos, penseu que ens continuaran robant i insultant, fins que nacionalment i econòmicament ens deixin amb la pell i l’os. I llavors s’enfaden perquè a Catalunya cremem la foto del seu Cap d’Explotació. Els catalans a pagar, a patir i a callar.

Deixeu-me dir-vos per acabar que tot això només té una solució, i és que Catalunya esdevingui un estat independent. O no?

Aleix Andreu i Oliver
Militant d’ERC-Vic

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: CATALUNYA NO ÉS ESPANYA

  1. Deixeu-me dir-vos per acabar que tot això només té una solució, i és que Catalunya esdevingui un estat independent.

Els comentaris estan tancats.