CARTA OBERTA A JOAN FERRAN

Després de la manifestació organitzada per la Plataforma pel Dret a decidir, i amb el suport de varis partits polítics, la conclusió com a participant que vaig arribar és què hi havia un grapat de reivindicacions legitimes sobre les infraestructures, però un crit va dominar en tot moment el recorregut, i aquest és INDEPENDÈNCIA. Una reivindicació sincera i amb un referèndum democràtic a l’horitzó per referendar-lo. Un altre aspecte molt positiu es que PP, CIUDADANOS i PSC-PSOE, evidentment, no van secundar-la, així com tampoc els dos sindicat majoritaris, posant el bloc nacionalista espanyol conjuntament i al seu lloc.

[@more@]

Els intents barroers per part del PSC de desviar l’atenció previs a la manifestació no ha evitat la participació massiva (segons les fonts entre 200.000 i 700.000 persones) i les lectures posteriors de desconcert indissimulable han arribat a límits com el del dirigent Joan Ferran, afirmant que calia arrencar la crosta nacionalista de TV3 i Catalunya Ràdio. Això es senzillament intolerable i mereixeria un toc d’atenció, ja que aquest senyor, un gran nacionalista espanyol amb un autoodi gran pel nostre fet diferencial, no pot dir aquestes paraules quan existeixen fets com el cas de la periodista Peri Rossi a Catalunya Radio o quan la pèrdua, evident, de referents catalans dels telenotícies de TV3.

El que realment tem aquest senyor és que el seu partit -apèndix del PSOE-, poc a poc està quedant desemmascarat, i més proper al sector del PP (que es el seu lloc en una Catalunya sobirana). Com deia el lema “Catalunya ha dit prou” i tants equilibris i demagògia tard o d’hora s’acaben pagant situant cadascú al lloc que li pertoca sense cortines de fum que valguin.

Albert Cortés i Monserrat
Militant d’ERC – Tarragona

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: CARTA OBERTA A JOAN FERRAN

  1. El que realment tem aquest senyor és que el seu partit -apèndix del PSOE-, poc a poc està quedant desemmascarat, i més proper al sector del PP (que es el seu lloc en una Catalunya sobirana).

Els comentaris estan tancats.